Het is nog steeds lachen, gieren en brullen op de website van de heer E.J. Bron. Ik word hier finaal afgemaakt uiteraard, omdat ik niet dezelfde gedachtegang aan wil nemen als zij. Het is vreemd maar toch zijn het juist deze reacties die mij inspireren voor het schrijven van de meeste van mijn blogs. Ik wil de aanhangers van de heer E.J. Bron dan ook hartelijk danken. Vandaag wil ik graag reageren op de meest pakkende, bizarre en enigszins grappige uitspraken.

Reactie 1.

E.J. Bron zou die Anna getrouwd zijn met een moslim? er zijn gekken genoeg die geen Nederlander aan de haak krijgen anders praat je niet zo (Monalisa bij Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa).

Hahahaha!

Reactie 2.

Zou ze al koudwatervrees van ons gekregen hebben? Je zult toch maar lyrische adhesiebetuigingen verwachten en in plaats daarvan aangevallen worden door E.J. Bron en zijn bloggers! LOL! (Theresa Geissler bij Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa).

Wat een arrogantie! De reacties die jullie op mijn blog hebben geplaatst heb ik met veel plezier gelezen. Ik voel geen frustraties ten opzichte van jullie, en ik ben al zeker niet bang voor een stelletje radicale islamhaters achter een computer. 😉 Ron V had al snel door dat ik juist bewust heb gereageerd op de blog van de heer E.J. Bron omdat ik wist dat ik reacties zou krijgen. Het was mijn bedoeling om aangevallen te worden om een discussie op gang te brengen. Hoe meer aandacht hiervoor, hoe beter!

Reactie 3.

Ja, beste Tom, tamelijk beleefd en (politiek) correct van buiten, maar levensgevaarlijk van binnen vanwege haar gehersenspoelde ‘conditie’. (…) Het schadelijke van deze gehersenspoelden is, dat het hen lukt om domme dociele figuren tot hun kromme zienswijze te ‘bekeren’ (Tistochwat bij Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa).

Het lijkt me juist dat ‘gehersenspoeld’ niet helemaal het juiste woord is. Als ik de mediaberichten en vele onzin-berichten op bijvoorbeeld het internet zou geloven, dan zou ik net zoals jullie een afkeer hebben voor de islam. Ik zou niet weten door wie of wat ik gehersenspoeld zou moeten zijn? Niemand houdt zich echt bezig met de islam, omdat ze geen onderscheid maken tussen de verschillende dominaties, alleen Geertje Wilders en de heer E.J. Bron (+aanhangers) zijn er echt heel veel mee bezig. Ik stel me inderdaad beleefd en correct op omdat ik (ondanks de verschillende visies) respect voor deze aanhangers heb. Ik ben hier niet met een dubbele agenda, en ik vind het onnodig om mensen naar beneden te halen. Mijn intentie is inderdaad om te laten zien dat je een andere attitude kan aannemen ten opzichte van de islam als je erachter komt dat alle ‘horrorverhalen’ gebaseerd zijn op leugens, onbetrouwbare bronnen, zieke gedachtepatronen en ga zo maar door. In dat opzicht zal ik inderdaad een uitdaging willen vormen voor ieder die op grond van geloofsovertuiging, seksuele voorkeur, sekse en ga zo maar door discrimineert.

Reactie 4.

U bent erger dan dom of naïef; u heult met de islam, met de umma, kortom: met de vijand. U bent een landverrader. Sorry voor de Godwin, maar mensen zoals u werden in 1945 kaalgeschoren en voorzien van een geverfd hakenkruis (Lis bij Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa).

Was het niet juist Hitler die onderscheid maakte tussen geloofsovertuiging, en was het niet juist Hitler die Joden vervolgde? Ik snap uw logica niet? Als het Joden waren geweest, die door u aan de schandpaal werden genageld, dan nam ik het nu voor Joden op. Het gaat me niet per direct om de islam, maar gewoon om het feit dat er gediscrimineerd wordt op grond van geloofsovertuiging. Het is nogal wat om zo’n uitspraak te doen. Ik merk dat u totaal niet heeft begrepen waar het werkelijk om draait.

Tsjah, ik ben het niet met deze mensen eens, dus ben ik een NSB’er. Snappen jullie het nog? Ik niet in ieder geval!