Het mooie weekend is helaas weer afgelopen. Het is weer tijd om te gaan werken. “Gelukkig” hoef ik deze week maar twee daagjes te werken. Ondertussen ben ik nog steeds op zoek naar een andere baan, wat inhoudt dat ik deze week nog aardig wat uurtjes zal besteden aan solliciteren in de hoop snel een “JA” te ontvangen. Het is tot nu toe alleen maar afwijzing op afwijzing. Ach ja, we hebben voor hetere vuren gestaan. 😉

Vrijdagavond ben ik met vrienden naar Antwerpen gegaan. Het voelde alsof ik op vakantie was in een warm land. Het lijkt alsof je heel ver weg van huis bent, aangezien Antwerpen zo anders is dan Nederlandse steden. Ik vind het een mooie stad, en ik ben er altijd heel graag. Vooral de bioscoop in Antwerpen is een aanrader. Vrijdagnacht was het ook nog steeds heel warm en zeker in een grote stad als Antwerpen. Het was puur genieten!

Zaterdag ben ik met vriendlief naar Rotterdam gegaan. We hebben de Primark en de Bijenkorf natuurlijk niet overgeslagen. Ik heb een nieuwe zonnebril, oorbellen, ringen, en een supermooie armband gekocht. Ik was tevens op zoek naar een mooie maxi dress, maar helaas kon ik die niet vinden. Volgende keer beter! In Rotterdam werden we aangesproken door een Bulgaarse man met een briefje waarop stond dat hij geen werk en geen geld heeft. Hij zou wel een dochter hebben die heel erg honger heeft. Vandaar de vraag of we hem geld wilde geven. Natuurlijk zei ik direct nee. Ik wil best geld geven, maar niet onder valse voorwendselen. Vriendlief gaf de goede man wel tien euro. Later die dag kwamen we hem tegen in de KFC, zonder een dochter maar wel vergezeld door twee mannen (die ons hetzelfde papiertje wilden aansmeren). Uiteraard hebben we er wel om kunnen lachen en heeft vriendlief weer een wijze les geleerd. We hebben de dag afgesloten met een drankje.