Het is voor mij weer bijna tijd om te gaan werken. Vandaag mag ik weer van 14 uur tot 18.45 uur. Dat betekent dat ik voor de eerste keer ga sluiten. Ik ben benieuwd! Openen is me heel goed bevallen, omdat het opstarten onwijs leuk is! Het nadeel is wel dat ik dan al om 7 uur moet beginnen, maar goed.. Je kunt niet alles hebben hè?

Weekend
De vrijdagavond begon bij een hapje eten bij mijn lieve vriendinnetje C. Ik ging meteen van mijn werk naar haar toe. Het was erg gezellig! Zeker omdat maatje K. ook nog eventjes langskwam. Ik had hem al maanden niet meer gezien, dus dit was een mooie gelegenheid om bij te praten. Zaterdag kwam maatje L. bij mij thuis op visite. Ook met hem had ik heel veel bij te praten, omdat we elkaar lang niet hadden gezien. Het was dus een erg gezellig weekend waarbij vriendschap centraal stond.

Mama
Het gaat nog steeds niet goed met mama. Ik begin me ernstig zorgen te maken om haar. Het voelt allemaal gewoon niet oké. Ze ziet er zo ziek uit. Het maakt me verdrietig. Ik vind het heel moeilijk om er mee om te gaan. Ik ben zo onwijs bang. De tijd tikt maar weg… Ik moet er echt vrede mee leren hebben dat mama ziek is en niet meer beter wordt. Ik moet echt een manier gaan vinden om hiermee om te gaan, anders komt er een moment waarop ik verzuip.

Shoppen
Online shoppen is één van mijn grootste hobby’s. Zie hier mijn laatste aankopen.

IMG_2135

Sneeuw
Hier – in Brabant – heeft het bijna de hele ochtend gesneeuwd. Ik heb zelf een gruwelijke hekel aan sneeuw. Vanochtend moest ik op de fiets om boodschappen. Ik kwam bij de Plus aan als een sneeuwpop. De bouwvakkers in de straat vonden het hilarisch aan hun luide gelach te horen. De terugweg was simpelweg levensgevaarlijk, maar we staan nog steeds dus niets aan het handje. 😛

Aankomende week
Morgen ga ik weer langs de universiteit. Ik heb de hoogleraar gevraagd om door mij geschreven stukken door te nemen, en te voorzien van feedback. Woensdag, donderdag en vrijdag moet ik werken. Zaterdag wil ik iets leuks met dochterlief gaan doen. Ik denk dat we ergens een hapje gaan eten. Ik heb daar zin in! Nu nog even bespreken of zij dit ook wel een goed plan vindt. Ergens moet ik natuurlijk ook nog een keer mijn huishouden doen. Op een of andere manier verandert het steeds in slechts een paar dagen in een vuilnisbelt. 😉

Ik wens jullie een hele fijne week toe!

IMG_2143