Goedemorgen 🙂

Vandaag is mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever. Ik werk vandaag van 10 uur tot 18.00 uur. Iets nieuws is altijd best spannend, dus ik ben heel benieuwd hoe het gaat verlopen! Natuurlijk ga ik er van uit dat het allemaal goed gaat, en dat het een leuke dag gaat worden. Werken hoeft geen straf te zijn.

Depressie?
Het vorige berichtje was wellicht niet het meest positieve ever, maar ook niet het meest negatieve. Ik heb wat tegenslagen gehad de afgelopen maanden, maar ik houd nog steeds van het leven. Ik kan nog wel degelijk genieten. Het probleem is dat ik gewoon een beetje te weinig geniet. Ik ben laatste tijd heel erg uitgeput, waardoor ik geneigd ben om zo weinig mogelijk te doen. Misschien maakt dat het juist allemaal veel erger. Narda kwam al met het goede idee om weer te gaan hardlopen. Tot op heden hield ik een winterstop, maar inmiddels verwacht ik dat het me misschien onwijs zou helpen als ik wel weer ga hardlopen. Donderdag trek ik mijn hardloop-schoenen weer aan en ga ik aan de slag! 🙂

Spotify
Het wemelt van de goede tips in blogland. Marion is helemaal enthousiast door Spotify. Nu kwam KPN via de mail met de geweldige mededeling dat klanten een gratis premium abonnement krijgen. Muziek betekent alles voor me. Het helpt me door alle tegenslagen heen, en maakt me extra blij op goede dagen. Spotify maakt het allemaal nóg leuker! Op dit moment speel ik de lijst ‘Morning Tea’ af. Heerlijk wakker worden op deze manier. Nu heb ik een passend muziekje bij al mijn stemmingen en activiteiten. Wat wil je nog meer?

TvShow Time
TvShow Time is een heerlijke app voor mensen, die net zoals ik, verslaafd zijn aan het bekijken van series. Je kunt er bij houden welke afleveringen je allemaal hebt gezien en wat je er van vindt. Ik kijk inmiddels naar ‘Sons of Anarchy’ en ik weet nog steeds zo goed wat ik van deze serie vind. Ik blijf enkel kijken omdat anderen het me aanraden om heel even door de zure appel heen te bijten. Per aflevering kan ik bij TvShow Time beschrijven hoe ik deze aflevering vind. Tja, ik vind het echt onwijs handig en leuk.

You
Nu gaan we het weer fijn over jou hebben. 😉 Wat ga jij vandaag doen? Enjoy your day.

2015/01/img_2091.jpg