Het verhaal van Modern Family draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De pater familias is Jay Pritchett. Hij is gescheiden van zijn eerste vrouw Dede en is opnieuw getrouwd met de veel jongere Gloria Delgado. Zij is afkomstig uit Colombia en heeft al een zoon uit een vorig huwelijk: Manny. In de loop van de reeks krijgen Jay en Gloria ook samen een zoontje: Fulgencio Joe Pritchett.

Uit zijn eerste huwelijk met Dede heeft Jay twee kinderen. De oudste van de twee is dochter Claire Dunphy, die getrouwd is met Phil Dunphy. Samen hebben ze drie kinderen: Haley, Alex en Luke.

Mitchell is Jays enige zoon. Hij is homoseksueel en heeft al vijf jaar een relatie met Cameron Tucker. Samen hebben ze een Vietnamees dochtertje geadopteerd: Lily.

Modern_Family

 

Eerlijk is eerlijk. Ik heb vaak gelachen om Modern Family. Het probleem ligt een beetje in het gegeven dat Modern Family niet echt mijn genre is. Het kostte me veel moeite om vier seizoenen te kijken. Ik vind de afleveringen te kort en het is me allemaal net iets te oppervlakkig. Ik ben dan ook niet van plan om seizoen 5 te gaan kijken. Ik heb uiteindelijk bijna vijf maanden over deze serie gedaan, terwijl ik normaliter binnen één maand een serie heb afgekeken. Dat zegt ook wel iets natuurlijk.

Ik geef Modern Family slechts een omdat ik af en toe best kon lachen maar de serie me eigenlijk niet veel boeide. Het is een voldoende omdat ik me wel besef dat er waarschijnlijk veel mensen zijn die de serie wel degelijk hilarisch vinden.

Modern Family @ WordPress