Aargh, ik moet denk ik weer een nieuw toetsenbord kopen. Er is thee overheen gevallen en nu doen sommige toetsen het niet meer of ik moet er heel hard op drukken. Het plakt helemaal. Heel irritant! Maar goed, dat was even off-topic. Vandaag wil ik jullie vertellen hoe ik deze week één van mijn doelen heb bereikt. Deze week besloot ik om een boek uit te lezen. Ik was stiekem al wel aan dit boek begonnen, maar dinsdag ben ik er echt eens voor gaan zitten. Jullie raden vast al wel het boek dat ik heb gelezen…Tegenlicht van Esther Verhoef. 

image1 (1)Boodschappen doen is niet mijn favoriete bezigheid. Sterker nog, ik heb er echt een hekel aan, maar het moet toch gebeuren hè? Dus ik ging op mijn fietsje naar de Plus. Het was niet echt heel lekker weer zoals jullie op de foto wel kunnen zien.

image2 (1)

image5 (1)

Na het doen van boodschappen, had ik eindelijk ruimte om te lezen. Ik ging lekker op de bank zitten met een bak thee. Ik had eerst best moeite om in de lees-sfeer te komen. Normaal lees ik echt alleen maar in de trein, maar eenmaal in die sfeer kon ik haast niet meer stoppen. Heerlijk zo’n momentje voor mezelf!

image3 (1)

Echter had ik nog wel de belangrijke taak om naar de ouderavond van dochterlief te gaan. Het gesprek was erg verhelderend. Hier heb ik eerder al over geschreven.

image4 (1)

In de avond kwam vriendinnetje C. op visite. Het was erg gezellig. Daarna heb ik nog eventjes gelezen. Het was misschien niet verstandig om zo’n aangrijpend boek zo laat nog te lezen. Ik heb nog een half uur gehuild toen ik het boek had uitgelezen. Ik ging best met een verdrietig gevoel naar bed. Ik vind echter wel dat ik vaker mezelf een pleziertje moet gunnen, en dus vaker de tijd moet nemen om te lezen. Ik geniet er namelijk wel echt van!