De laatste weken heb ik een ontiegelijke klote-tijd achter de rug gehad. Sorry voor het taalgebruik, maar ik kan het niet anders formuleren. 😉 Alles verliep problematisch vanaf het opstaan tot het in slaap vallen. Het waren weken waarbij ik amper het hoofd boven water hield. Een ‘Bucket List’ – die ik nu liever doelenlijst noem -, daar had ik helemaal geen zin in. Gewoon de dagen doorkomen kostte me al te veel energie. Maar goed, het tij is inmiddels weer een beetje gekeerd. Langzaam gaat het beter met me. Als ik zie hoe sterk mijn moeder is, dan kan ik het niet opbrengen om te blijven hangen in al die negativiteit. Het doel waarover ik vandaag ga schrijven heb ik al lange tijd geleden behaald. Ik weet niet meer precies wanneer. Het doel was om die week een uur te gaan wandelen. Dat is me ook prima gelukt (al regende het keihard). De volledige doelenlijst staat hier. Vanaf volgende week ga ik weer doelen uitvoeren, maar vanwege bepaalde – financiële – afwegingen zal ik naar alle waarschijnlijkheid de doelen niet in deze volgorde gaan uitvoeren. De weken kloppen overigens ook niet meer, maar who cares?

image (9)

Nou, that’s me! Maar dat wisten jullie al hè? 😉

    image (7)

image (26)

 image (10)

Samen met mijn lieve tante gingen we naar Daniël den Hoed. Mama had een afspraak met de neuro-oncoloog. Het lijkt eeuwen geleden dat ik daar was. Nu is mama inmiddels alweer bijna klaar met haar bestralingen. Time flies, zelfs als je het helemaal niet leuk hebt. Na afloop gingen we koffie drinken bij opa en oma. Dat deden we altijd na afloop van een gesprek bij Erasmus/Daniël den Hoed.

image (11)

image (14)

image (18)

Eenmaal thuis ging ik aan de wandel. Ik heb een uur gelopen op schoenen waarvan ik weet dat ze erg veel pijn doen. Ik heb eerder al geschreven dat ik dit bewust deed. Naar mijn mening is fysieke pijn beter te handelen dan psychische pijn. Tijdens het wandelen had ik overigens wel spijt dat ik pijnlijke schoenen had aangedaan. Wandelen had juist ontspannend kunnen zijn. Nu was het vooral erg pijnlijk en dus niet leuk.

image (23)

image (24)

image (21)

Het was slecht weer. Ik ben de rest van de dag dan ook thuisgebleven en ondertussen heb ik genoten van Lola en haar speelse karakter. Zij weet me toch altijd wel op te vrolijken. Mijn lieve gekke Lola. ❤