Week 31. Maak een fietstocht van minstens één uur.

29 juli 2014

image[16]

Het is geen verrassing meer: wakker worden met een serie is hemels voor mij.

image[15]

image[14]

image[12]

image[13]

image[10]

 image[11]

image[8]

Na een aflevering van Grimm te hebben gekeken, ben ik me gaan omkleden en ben ik op de fiets gestapt. Ik heb een heel handige app gevonden: Fietsplanner. Hier heb ik aangegeven dat ik een route van 20 kilometer wilde fietsen. Deze app heeft een route voor me opgesteld die heel makkelijk te volgen is! Ik ben op plaatsen geweest waarvan ik nooit eerder heb gehoord. Het was zo ontzettend lekker om mijn gedachten eens te verzetten. Eenmaal bijna thuis fietste ik langs het huis van mijn opa en oma. Opa zat op het balkon. Hij herkende me niet toen ik heftig aan het zwaaien was, dus heb ik maar eventjes aangebeld en samen met hem een drinkpauze ingelast.

image[9]

Ik had me schoenen nog niets eens uitgetrokken of er stond een deur-aan-deur verkoper voor de deur. Een heel vriendelijke jongen. Normaal gesproken zeg ik altijd nee. Ik weet hoe goed zij getraind worden in verkopen. Ik weet dat alles wat zij zeggen één grote act is om zelf meer centjes te verdienen. Het overduidelijk flirterig gedrag van meneer de verkoper was enigszins ongemakkelijk. Principieel zou ik dus eigenlijk nee hebben gezegd, maar… het lot van dieren gaat me wel ontzettend naar het hart. Niet zozeer de verkooptrucjes van deze jongeman hebben aanleiding gegeven om toch ja te zeggen, maar vooral waar het goede doel voor staat. Dieren hebben geen stem, zoals deze jongeman het zo mooi verwoorde en ook al is het weer één van die verkooptrucjes, het is wel waar.

image[5]

Oh ik ben zo blij! Ik heb Microsoft Office 2013! Me so happy! 😉

image[3]

 image[1]

image

In de avond heb ik wederom een voetenbadje genomen. Bovenstaande foto presenteert wat voor spul ik op dit moment in mijn voetenbadje gooi. 😉 Ook heb ik Orange is the New Black seizoen 2 gekeken en heb ik een boek gelezen. Ik moest op tijd naar bed, want de volgende dag moest ik al vroeg met mama in Daniël Den Hoed aanwezig zijn.