Week 29. Bestel tickets voor een concert.

17 juli 2014

Allereerst wil ik stilstaan bij de slachtoffers van het neergeschoten vliegtuig in Oekraïne waarbij 298 mensen om het leven zijn gekomen. Dit zijn er 298 te veel. Er zijn 194 landgenoten omgekomen, waarvan méér dan 30 Brabanders. Een van hen betreft een twintiger die in mijn geboortestad woonde. Als Brabantse, als Nederlandse, als mens, rouw ik vandaag om hen die gisteren van het leven zijn beroofd. Mijn vlag hangt halfstok. Ik wil de nabestaanden heel veel sterkte wensen in deze verschrikkelijke tijd. Ik hoop dat de slachtoffers van deze nationale ramp in vrede kunnen rusten.

boeing-777-stort-neer-in-oekraine

Vandaag rouw ik ook voor de twintig Palestijnen, waaronder een baby, die vannacht zijn gestorven. Ik bid voor vrede in Israël. Deze oorlog grijpt me bij de keel. Het grijpt me ook bij de keel dat ik zoveel mensen ruzie zie maken over wie er gelijk heeft in deze zinloze oorlog. Laten we ons alsjeblieft richten op vrede in dit land voor beide partijen.

090112-gaza-cook

En ik rouw om mijn eigen moeder die een oneerlijk gevecht aan moet gaan met kanker. We hebben bericht gehad van het ziekenhuis. Het is kwaadaardig en ze overwegen om te starten met bestralingen. Dinsdag hebben we een gesprek met de neurochirurg om informatie te verkrijgen over de risico’s van een operatie. We geven de moed niet op, maar soms betrap ik me op een moment van wanhoop en hopeloosheid. Ik wil mijn moeder niet verliezen. Ze betekent zo ontzettend veel voor me.

img-thing

En vandaag vier ik het leven. Ik vier ieder moment die ik samen met mijn geliefden kan doorbrengen. Ik vier mijn oma’s verjaardag. Ik vier dat ik een dochter heb waar ik heel van houd. Ik vier dat mijn moeder, ondanks haar ziekte, nog geen symptomen heeft en nog de dingen kan doen die ze graag doet. Het leven is een geschenk. Omarm het!

black-and-white-inspirational-life-quotes-my-room-taken-with-instagram-at-home-in-bed-vintage-yazz-54565


image

Het was heerlijk weer! Dochterlief wilde met een vriendinnetje gaan zwemmen. Ze heeft haar B-diploma, dus sinds dit jaar gaat ze regelmatig alleen met vriendinnen naar het zwembad. Ik ben wel met haar mee gefietst omdat het stiekem nog best een eindje is.

image[14]

Dochterlief was aan het genieten in het zwembad, terwijl mama hard gepoetst heeft. Verschil moet er zijn. 😉

image[11]

Na het poetsen mijn nagels gelakt. Deze nagellak valt een beetje tegen en al helemaal omdat het best een dure nagellak is! Het bladdert heel snel af en de gel lijkt helemaal geen effect te hebben. Het is best een tegenvaller.

image[12]

image[13]

Vervolgens eventjes geblogd en kaartjes besteld voor een concert! Dat was dan ook meteen het doel van deze week! 😉 Samen met een vriendinnetje ga ik naar Ellen ten Damme. Daar wilde zij graag naartoe. Zij is er altijd voor mij! Dus al houd ik stiekem helemaal niet van Ellen ten Damme, voor haar ga ik graag er naar toe! ❤

image[9]

image[8]

Oma werd 75 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden! We zijn gezellig uiteten geweest! Het smaakte heerlijk!

image[6]

 image[5]

image[4]

image[3]

  image[2]

Na het eten heb ik de nagellak van mijn nagels gehaald en mijn nagels lekker verwend! Dames, Seacret is echt een aanrader als je van prachtige natuurlijke nagels houdt! Mijn nagels zijn sinds dat ik dit product gebruik ontzettend mooi en sterk geworden. Het is vrij prijzig, maar je krijgt er wel heel veel voor terug! Ik schaam me niet langer meer voor mijn nagels. 😉

image[15]

In de avond heb ik nog een paar afleveringen van Grimm gekregen! 🙂 Er bleef ook een vriendinnetje van dochterlief slapen. We gaan nu starten met een watergevecht, dus ik neem afscheid van jullie. Tot morgen! ❤