Week 26. Ga een hapje en drankje doen in de stad.

25 juni 2014

image[13]

Wakker worden met Dr. Phil & mijn lieve Lola. Vannacht had ik nogal een nare droom gehad die vermoedelijk komt door het opstellen van het kennisdossier. Ik droomde dat ik in een huis woonde, samen met een aantal moslims. Ons huis werd aangevallen, omdat ik me niet hield aan de islamitische regelgeving. Verschrikt werd ik ’s nachts wakker. Het duurde even voordat ik wakker werd, dus ik was in de ochtend ontzettend moe.

image[12]

Keuken en woonkamer een sopje geven. Het is weer helemaal fris & fruitig! De keuken krijgt overigens in het kader van My Bucket List aanstaande maandag een uitgebreide schoonmaakbeurt 🙂

image

image[11]

Na het poetsen heb ik me aangekleed. Helemaal ready voor een leuke dag met mijn allerliefste kind! ❤

image[8]

image[7]

image[6]

We gingen met de bus naar de stad. Voordat we ergens een hapje gingen eten zijn we eerst naar bioscoop gegaan. We hebben de film ‘Koemba: de Zebra die zijn strepen kwijt is’ gezien. De film viel erg tegen. Ik vind tekenfilms normaal gesproken minstens net zo leuk als dochterlief, maar Koemba was het hem net niet. Dochterlief werd ziek, wat vermoedelijk kwam omdat het in 3D was. Zij heeft af en toe nog wel kunnen genieten van de film, maar na afloop was ze heel misselijk. We moesten gehaast naar een prullenbak op straat rennen!

image[5]

image[4]

Na de prullenbak-actie voelde dochterlief zich al iets beter. We zouden eigenlijk bij de Griek wat gaan eten, maar dochterlief wilde liever iets luchtigs eten. Zij nam een tosti en ik nam kip-saté. Yummy! Des te meer happen mevrouwtje had genomen, hoe beter zij zich ging voelen. Ze heeft dan ook een beetje met mij meegegeten. Na afloop nam ze een kinderijsje. Al met al heeft ze zich toch heel erg vermaakt.

image[1]

Uiteraard is mama dan helemaal tevreden! 😀

image[14]

Het vorige boek hebben we uitgelezen, dus ik heb bij de boekenwinkel een nieuw boek gekocht. Ik houd nu eenmaal van het verzamelen van boeken. Laatste tijd koop ik vooral boeken voor dochterlief en niet meer voor mezelf. Op één of andere manier lees ik bijna nooit meer. Hier moet natuurlijk verandering in komen. 😉 Dochterlief voorgelezen en daarna was onze topdag weer voorbij. Op naar het volgende avontuur met mijn lieverd! ❤