Allereerst. Wat is er met mister F. gebeurd? Mister F. heeft een aantal keer contact gezocht via Whatsapp. Hij wilde me graag zien. Ik heb dit contact afgehouden. Hij kan me niet geven waar ik naar op zoek ben. Hij is niet het type man waarmee je een toekomst kunt opbouwen. Hij is niet meer dan een waste of time. 


Nu heb ik eindelijk gevonden waar ik zo lang naar op zoek ben geweest: my boyfriend. Iemand die het aandurft om met mij in het diepe te springen. Vriendjelief – want ja, zo mag ik hem sinds vandaag noemen – en ik heb uren met elkaar gesproken via de telefoon sinds dat ik hem een maand geleden heb leren kennen bij de Starbucks ( een mooiere plek om elkaar te leren kennen is er niet toch? 😉 ) We hebben elkaar beter leren kennen. We kennen elkaars duistere geheimen, onze toekomstdromen, wat we belangrijk vinden in het leven en in een relatie. We lachen, maar we kunnen ook serieus met elkaar praten. Hij wilt mij. Ik wil hem.

Liefde

We spraken af bij de Starbucks (allebei zijn we nogal traditiegetrouw). Attent dat hij is had hij een cadeautje voor me meegenomen, omdat ik goed nieuws heb gekregen op het gebied van werk: een roos en parfum (LANCÔME – La vie est belle). Vervolgens hebben we nog eventjes gekletst en koffie gedronken om vervolgens richting Stoomschip (SS) Rotterdam te gaan. Het was een heerlijke dag! Bij SS Rotterdam was hij het die een cadeau voor dochterlief kocht. Aan alles is te merken dat hij niet alleen voor mij gaat, maar ook voor dochterlief. Hij weet dat zij elkaar pas over een jaar gaan leren kennen en hij respecteert dit – al vindt ie het wel heel jammer. Hij kan niet wachten om haar te zien. Eindelijk heb ik iemand gevonden die het met ons meent. Ik kan niet wachten op de toekomst met hem. ❤