Week 25. Ga naar het bos en maak minstens 5 foto’s van de omgeving.

18 juni 2014

Ik heb besloten om hier wederom een plog van te maken, omdat ik dit vorige keer zo leuk vond om te doen. 🙂

image

Er zit nog steeds weinig variatie in mijn ‘vrije dag’ ochtendritueel. Gisteren werd ik onder een dekentje goed wakker met een heerlijk bakje koffie in combinatie met Dr. Phil (ja, ik ben een fan!).

image (2)

 

image (1)

Gisteren heb ik de woonkamer en mijn slaapkamer opgeruimd en gepoetst. Uiteraard deed ik dit nog in mijn pyjama en luisterend naar Akon. 😉 Vervolgens heb ik mezelf maar eens aangekleed. Klaar voor de dag! 🙂

image (3)

Eventjes bloggen. Gisteren had ik niet echt veel inspiratie en ben ik op zoek gegaan naar een passende quote – met als onderwerp toekomst. Ik vind de quote van gisteren héél mooi! En ik zit er aan te denken om iedere woensdag een inspirerende quote te plaatsen. Wat vinden jullie hiervan?

image (6)

Mijn moeder was een dagje op de camping. De camping bevindt zich in een bosrijke omgeving. Ik vond een bezoekje aan mijn moeder dan ook een heel goede combinatie met het doel van deze week. Samen met dochterlief en neefjes ging ik vol goede moed het bos in. We hebben rondgelopen, hutten gebouwd en met honden gespeeld. De tijd ging heel snel! Ik heb overigens meer foto’s gemaakt dan ‘maar’ vijf. Ik wil jullie echter niet vermoeien met alle foto’s die ik heb gemaakt. Vandaar dat ik de leukste/mooiste heb uitgekozen.

schoenen

pad

Natuur 1

favoriete foto

Moi

in de boom

Natuur 2 (water)

Mijn favoriete foto’s zijn nummer 4 en de laatste foto. Wat is de natuur toch prachtig! ❤ Ik heb echt genoten van het volbrengen van dit doel. Ik moet duidelijk vaker de natuur in.

Patat halen

We waren best laat klaar met de boswandeling. De WK-wedstrijd Australië – Nederland begon al om 18.00 uur. Ik had best haast en besloot – heel ongezond – patatjes te halen.

WK

WK - australie vs nl

Samen met dochterlief heb ik gespannen naar de wedstrijd gekeken. Ik heb bijna geen nagels meer over. Wat een zenuwslopende wedstrijd was het zeg! Gelukkig zijn de drie punten binnen. Ik ben trots op het Nederlands elftal! 🙂

Lola - slapen

In de avond heb ik nog even gewerkt aan het kennisdossier wat ik aan het maken ben rondom de islam. Het eerste onderwerp staat – naar mijn mening – ver van de islam af zoals de meeste moslims deze interpreteren. Het gaat over moslimextremisten, radicalisering en terreur. Ik wil de gevoelige mensen dan ook aanraden om het niet te lezen. 🙂 Daarna ging ik lekker slapen met Lola als gezelschap. ❤