Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.

Ik wil weer gaan voelen. Voelen dat ik leef, voelen hoe het is om verliefd te zijn, voelen hoe het is om iemand te vertrouwen, de kriebels in mijn buik als ik naar hem kijk, de boosheid, de angst om kwijt te raken, het houden van, het soms in huilen uitbarsten, samen de wereld aan kunnen. I want it all.

Lange tijd wilde ik niet meer voelen. Ik vond de nadelen van voelen zwaarder wegen dan de voordelen. Het niet voelen heeft me veranderd. Het niemand kunnen vertrouwen heeft me veranderd. Het niet langer van een man willen houden, heeft me veranderd. Altijd die negatieve attitude tegenover mannen. Ik wilde gewoon met rust gelaten worden.

Ik weigerde te voelen hoe het is om los te kunnen laten. Ik wilde mijn ex niet loslaten omdat ik bang was voor de gevolgen, maar weet je wat? I can handle it. Ik kan zonder hem. Ik heb hem niet nodig om gelukkig te zijn. Het enige wat ik nodig heb is: niet meer bang zijn. Ik moet niet vasthouden aan de dingen die ik had, gewoon omdat het veilig aanvoelt. Dat weerhoudt me alleen van het krijgen van iets beters.

Ik wil verliefd tot over mijn oren worden, niet op de ex, niet op de waardeloze dates die ik heb gehad, maar op iemand die voor de volle 100% voor me gaat. Dat betekent dat ik ook voor de volle 100% voor die persoon moet gaan, want wie tekent er nou voor een liefde less than he or she deserves? 😉